Meldpunt incidenten

Incidenten kun je hier melden. Denk bijvoorbeeld aan overlast van de dorpsstraatjeugd (lawaai, afgebroken spiegels).  Deze meldingen kunnen de werkgroep steunen in het overleg met de gemeente.

6 thoughts on “Meldpunt incidenten

 1. Anoniem schreef:

  Als buurtbewoner heb ik vooral overlast van de bewoners van de herenlaan, altijd herrie, zelden zo’n egoistisch stel meegemaakt!

 2. Anoniem schreef:

  Tijdens het Herenlaanstraatfeest is mijn ( en dat van de buren van nr 41) voordeur nummer 39 met straatkrijt beklad, niet erg maar er is ook een van de ruiten van mijn woonkamer gesneuveld. Ik had het hek aan de straat gesloten en stond vandaag bij thuiskomst open. Wie heeft wat gezien?

 3. Han schreef:

  Nacht van dinsdag op woensdag 13 mei 2015. Ingebroken in auto op de oprit van 2c. Meegenomen o.a. gehele ingebouwde navigatie en airbags.

 4. Nia schreef:

  Jongeren bij figi parkeergarage overlast door sneeuwballen gooien en harde muziek aan. Jongeren hebben in de Herenlaan hiervoor ook sneeuwballen gegooid. Melding bij politie gedaan, hebben de jongeren aangesproken.

 5. Anoniem schreef:

  Vanavond 30 januari 2015 overlast van groep van 8-10 jongeren die niet uit de buurt komen en op dit moment al 4x in anderhalf uur tijd erg hard sneeuwballen tegen onze ruiten hebben gegooid. Heb ze er bij de 2e keer op aangesproken. Ze gaven aan het niet meer te doen maar na 3e keer renden ze weg en ze deden het nog een 4e keer. Heb er melding van gemaakt bij de politie (na de 3e en 4e keer). Heel intimiderend dat ze dit zo blijven doen. Ze hebben hier niets te zoeken en vervelen zich merkbaar. Anneke (nr. 18).

Prik uw velletje

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s